CSILLAGOK HÁBORÚJA: ‘BOBA FETT KÖNYVE’ ÚJABB DISNEY PLUSZ CSALÓDÁS

Boba Fett könyvének első epizódja megjelent a Disney Plus – on, és sajnos ez egy újabb csalódás a Marvel után a Disney Plus – on.

Az epizód elég béna és alacsony költségvetésű, és nem tesz semmit, hogy többet akarjak.

Boba Fett karaktere gyenge és nem képes vezetni, és az ellenkezője annak, ahogyan a karaktert a korábbi megjelenésekben ábrázolták. Miért akarnám továbbra is nézni a történetét?

De, hé, Ming-Na Wen Fennec Shand-ja vagány és a legjobb karakter a sorozatban. Őt akarom nézni.

“Vigyél vissza a bacta pod,” azt mondja, minden.

A flashback jelenetek, amelyekből sok volt, elég tisztességesek voltak, amikor megnéztük, mi történt Bobával a Jedi visszatérése után, de valószínűleg többet kellett volna tenniük a Sarlacc jelenettel, de mivel az epizódok olyan rövidek, és az évad csak hét epizódból áll, csak annyit tehetnek.

Szintén, mivel az epizód többségében Boba Fett sisak nélküli szerepelt, azt tapasztaltam, hogy amikor Temuera Morrison felvette a sisakot, az meglehetősen gyenge volt: miért zavarja rajta?

A mai (?) a jelenetek nagyon rosszak voltak, különösen a “nagy” harci jelenet a wannabe Assassin Creed goonokkal. Ki tisztelné Boba Fett-et, miután ezt megnézte? Boba nagy puhány lett.

A Cantina jelenet pedig hűvös volt, úgy érezte, hogy csak a nosztalgia kedvéért dobták oda. Túl gyors volt.

“Menj tovább. Menj tovább.”

5-öt adok a 10-ből.

Nézze meg az alábbi reakciókat, amelyek összhangban vannak a saját nézeteimmel.

Boba Fett szintén 85% – os Rotten Tomatoes kritikus pontszámmal rendelkezik, és a közönség sem gondolja ezt annyira, mivel 81% – os közönség pontszámmal rendelkezik. Összehasonlításképpen, a Mandalorian 93% – os kritikai és 91% – os közönségaránnyal rendelkezik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.