BRIE LARSON ‘MARVEL KAPITÁNY’ 2; IZGATOTT A’THE MARVELS’ MIATT

Úgy tűnik, hogy Brie Larson befejezte a Marvel kapitány forgatását 2 ahogy a színésznő közzéteszi a közösségi médiát, izgatottan várja a The Marvels megjelenését.

“Egy év múlva találkozunk, Carol” – tweetelt Brie Larson, mivel a film február 17-én jelenik meg. 2023.

A Csodák részletei
Nem sokat tudni a csodákról, kivéve a fent említett megjelenési dátumot és a szereplőket, amelyek Brie Larson mellett Samuel L. Jacksont is tartalmazzák, aki Nick Fury néven tér vissza, Teyonah Parris, aki visszatért a WandaVision-ból Monica Rambeau-ként, Iman Vellani, aki Kamala Khant fogja játszani a MS.Marvel sorozat a Disney Plus-on, Zawe Ashton állítólag a film gazemberét játssza, és az IMDb felsorolja Seo Jun Park szerepét is, Tony McCarthy pedig egy jóvá nem írt bírósági futárként szerepel.

Kevin Feige Anna Boden és Ryan Fleck Marvel kapitány író-és rendezőcsapatát is nia DaCosta rendezőre cserélte, és amit különösen érdekesnek találok, az az, hogy a folytatás címe nem kifejezetten tartalmazza a “Marvel kapitányt”, hanem a Parris és Vellani kiegészítései (képzeld el, hogy a Vasember, Amerika Kapitány, Thor, Pókember és Ant-Man folytatások nem használják a nevüket?).

Különösen érdekes az is, hogy a Marvel képregények elvetik Marvel kapitányt, és ehelyett binárist fognak használni, ami szinkronizálódhat az MCU-val, mivel ez bináris lehet A közelmúltban Doctor Strange 2 trailer valószínűleg arra utal, hogy Teyonah Parris Monica Rambeau a spektrumról a binárisra, talán az új Marvel kapitányra megy.

Brie Larson nemrég azt mondta az Insidernek, hogy izgatott.

“Az újdonság még közel sem áll a kopáshoz” – mondta Larson az Insidernek a Marvel kapitány játékáról. “Ez egy élet izgalma. Ez a legnagyobb megtiszteltetés, és a legvadabb elvárásaimat is meghaladja, hogy segíthettem ezt a szimbólumot az embereknek. “Három év csak a kezdet volt számomra, hogy lássam, milyen fontos, hogy ilyen karakterek legyenek az emberek számára. Erőt, magabiztosságot, közösséget hozhat, és még csak most kezdtük, és nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek látják, mi következik… Rendezőnk, nia DaCosta, minden lehetséges módon hihetetlen ” – mondta Larson. “Ő egy ilyen vezető, olyan világos jövőképe van. Csodálatos castmates és ott csak egy hatalmas értelemben bajtársiasság. Nagyon szép élményben volt részem, és nagyon szeretek a Marvel családommal dolgozni, szóval minden jó volt számomra.”

Kevin Feige ezt a Disney Investor Day rendezvényen is elmondta 2020 decemberében:

“A tény ms.Marvellel kapcsolatban az, hogy tétlen Marvel kapitány, a Marvel 2 kapitány pedig jelenleg Nia DaCosta rendezővel dolgozik” – mondta Feige az eseményen. “Ma örömmel jelentem be, hogy Ms. Marvel, akit Iman Yellani alakít, csatlakozik Brie Larsonhoz és a Marvel kapitány 2 társszereplője, valamint a felnőtt Monica Rambeau, akit Teyonah Parris játszik, akivel már találkozhattok a közelgő WandaVision – ban. Tehát mostanra, éreznie kell az összekapcsolódást, amely áthatja az összes történetmesélésünket.”

Leave a Reply