‘BOBA FETT KÖNYVE’ FEJEZET 2 SZAR, MINT AZ ELSŐ EPIZÓD

Greenlight egy sorozat, és rohanás, hogy a megrendelés és a termelés? Ez a Boba Fett könyve dióhéjban, mivel a Disney Plus nyilvánvalóan kétségbeesetten szüksége van a nagyon szükséges tartalomra, hogy alacsony előfizetési bázisa még tovább csökkenjen.

Ez az egyetlen ok, amiért meg tudom magyarázni, miért olyan rossz a sorozat–hogy siettetik, mivel a történet nagyon, nagyon, nagyon rossz.

Szerdán látta a második fejezetet, ” a Tatooine törzsei,”, amely újabb kínos epizód volt Boba Fett számára, akárcsak az első epizód.

Azt hittem, Boba Fett állítólag valami híres galaktikus badass fejvadász, de ehelyett, Disney ad nekünk ezt a kérges öregembert, aki alig tud diddley guggolni.

Boba még azt is mondja, hogy nem fejvadász az epizódban, de legalább kétszer azt mondják neki, hogy az. Huh?

Az epizódok egy egész buncha-semmi-történik.

Boba Fett van egy nagy wuss
Valójában abban reménykedem, hogy Boba Fett-et egy másik klón váltotta fel a Jedi visszatérése során, és hogy az igazi Boba Fett valahol odakint van, vagy talán a Disney Star Wars cucc egy multiverzum része? Az rendben lenne.

Ez ugyanaz a Boba az Empire Strikes Back – ből? Cue a Chris Evans nevető mém.

Már a “Boba Fett” név hallatán az emberek kétszer is meggondolják, de ez nem Boba Fett, hanem valami 60 éves srác, aki nem tud harcolni, és egy csomó visszamaradt, mocskos Homokember képzi ki, és állandóan leszállítják neki a seggét-kivéve, amikor egy toszkán Raider képezte ki (mi? Boba nem tud harcolni?) és végül megver egy csomó gengsztert egy bárban, amit már a kezdetektől meg kellett volna tennie.

Boba Fett kell törölgette Tattooine a legtöbb ilyen degenerált, hanem, Boba Fett készül, javarészt, hogy néz ki, mint egy szánalmas puhány, aki kell alávetni valamiféle “személyes utazás” lesz valami? Valami jobbat?

Ő Boba Fett, haver, már így is vagány. Vagy volt.

Ez egy másik karakter elpusztult a kezében Disney Star Wars.

Meglepődtél?

Leave a Reply

Your email address will not be published.