A VADÁSZ KRAVEN FRED HECHINGERT ALAKÍTJA KAMÉLEONKÉNT

A Spider-Man spinoff film, Kraven a vadász, leadta Kaméleonját, mivel Fred Hechinger a klasszikus Spidey foe-t fogja játszani, aki történetesen a címszereplő féltestvére is, Aaron-Taylor Johnson alakítja.

Fred Hechinger a White Lotus TV sorozatról és a Pam & Tommy sorozatról ismert.

A közelmúltban Russell Crowe is csatlakozott a stábhoz.

A képregényekben a kaméleon Dmitri Smerdyakov, aki az orosz Kravinoff család pátriárkájának törvénytelen fia, aki apja (Crowe-nak vélt) és féltestvére (Kraven) miatt rosszul bánik vele, végül az álruhák mestere és szovjet kém lesz.

A kaméleon az álcázás és a kém mestere
Marvel.com a következőképpen írja le Chaemelon és Kraven kapcsolatát a Pókemberrel:

Kaméleont visszatoloncolták Oroszországba, de nem sokkal később visszatért, miután feladta a kémkedést, és inkább a bűnözés felé fordult. Chameleon, akit ismét a falrobot akadályozott meg, meghívta féltestvérét, ma vadász Kraven néven, Amerikába, hogy elfogja a Pókembert. A duó együtt dolgozott, Chameleon még kravenként is öltözködött, hogy becsapja Spidey-t. Végül azonban mindkettőjüket legyőzte és deportálta egy teherhajó, ahol megvesztegettek egy tengerészt, hogy engedje el őket egy mentőcsónakban Long Island közelében. Tony Stark lőszergyára mellett szálltak partra, Kravent pedig Vasember gyorsan elfogta. Kaméleon elrejtette jelenlétét, de úgy döntött, hogy bebizonyítja fölényét Kravennel szemben a páncélos bosszúálló legyőzésével. Amerika Kapitánynak álcázva magát, Chameleon felvette a kapcsolatot Vasemberrel, és meggyőzte, hogy ő az igazi Amerika Kapitány, és hogy az Amerika Kapitány A bosszúállók kastélyában valóban kaméleon. Vasember és Amerika Kapitány harcoltak, amíg Óriásember elfogta kaméleont, és felfedte az igazságot.

Kravennek, a vadásznak van egy Janja. 13, 2023 Megjelenés dátuma rendezte J. C. Chando, Avi Arad és Matt Tolmach producerekkel, Art Marcum & Matt Holloway és Richard Wenk írta a forgatókönyvet.

Vélemény, hozzászólás?