ZACK SNYDER TRENDEK A TWITTEREN DE EZ JÓ DOLOG?

Több mint valószínű, hogy nem véletlen, mivel pontosan egy héttel a Batman megjelenése előtt van, de Zack Snyder trendeket mutat a Twitteren, mint a #RestoreTheSnyderVerse; ez azonban jó dolog?

Persze, mindig jó látni a kedvenc karaktereidet a nagy képernyőn, de nem kérdőjelezel meg semmit, és egyszerűen mindent megeszel, mint egy zombi, azt jelenti, hogy továbbra is ezt kapod, bármit is dobnak rád, még akkor is, ha szemét (rád nézve Feige). De ez jó, mert még mindig láthatja a kedvenc karaktereit, igaz?

Kétségkívül, Zack Snyder látványa nagyon félelmetes volt, a casting, javarészt, igaza volt, de amikor rá kerül a sor, Zack Snydernek nagy problémái vannak a történetmeséléssel.

Kételkedsz bennem? Vessünk egy pillantást Snyder DCEU-jára, és meg kell kérdeznem, a rajongók valóban többet akarnak belőle?

Zack Snyder dceu:
Superman órák Pa Kent meghalni
Snyder filmjeinek összes jelenete közül ez számomra az, amelyet a legjobban megvetettem. A fiatal Clark Kent, akinek hatalma van megmenteni az apját, de egyszerűen végignézi, ahogy meghal, mindezt miért? Hogy megmentse titkát néhány évre, miközben Zod egy bazi nagy űrhajóban jelenik meg, csak hogy Clarkot erőszakkal kiszorítsa.

Superman rengeteg pusztítást és erőszakot hozott Smallville belvárosába kukoricaföld helyett
Ezt nem bántam annyira, mert mindig azt állítom, hogy Clark új, hogy “Superman”, és nem rendelkezik a kryptoni katonák harci és katonai kiképzésével, de sok Superman rajongó utálta, hogy Clark a csatát Smallville belvárosába hozta, ahelyett, hogy egy kukoricamezőn harcolna velük. Emlékszem vissza, amikor a man of Steel megjelent, sok rajongó szakadt a filmről és a Superman “szuper” ábrázolásáról (és olyan srácokról, mint Mark Waid).

Superman eltöri Zod nyakát
Nekem sem tetszett ez a jelenet, mivel egyenesen lehangoló volt, amikor Superman megöli Zodot egy család előtt. Mi mást tehetne még Superman? Vitatkozom, másképp írom a jelenetet.

Superman figyeli a Capitolium felrobbanását
Egy másik nyomasztó Superman jelenet. Mi a baja Zacknek a karakterrel? Superman nem mosolyog, nem bizakodó vagy inspiráló. Nem kell három, négy, öt vagy hat film, hogy odaérjen.

Megöli Supermant az animációs sorozat karakterét, Mercy Graves-t
Észrevettétek a trendet? Zack mindent elpusztít Supermanről. Miért?

Megöli Superman legjobb barátját, Jimmy Olsen
Egy másik szánalmas jelenet, hogy Zack úgy tűnt, hogy kick ki. Több szétszerelése Superman valamilyen okból.

Jesse Eisenberg mint Superman gazember Lex Luthor
Eisenberg Heisenberg helyett. SZMH. A DCEU Zuckerbergje.

Zod teste Világvégévé válik
Honnan vették ezt a ragyogó ötletet? Ahhoz, hogy Zod holtteste Doomsday legyen a folytatásban, amely úgy néz ki, mint egy troll A Gyűrűk Urából? Viccesnek találtam, mint fk, hogy miután Batman v Superman megjelent, az összes visszahatást követve, amely szerint Zack szerint az igazi világvége még mindig ott van. Az biztos.

Martha Batman és Superman jelenet
Az akkori rajongók elpusztították Zacket ezért. “Mentsd Meg Marthát.”Ez a legjobb, amivel elő tudtak állni Batman humanizálására? Wow (hogy őszinte legyek, nem bántam annyira, mint néhány ember, régimódi és giccses).

Megöli Supermant, miközben bemutat neki egy filmet
Henry Cavill alakította az új Supermant egy filmelőzetes, aki egy új DC film univerzum és az Igazság Ligája élére állt, egy Superman, aki gyilkol, majd meghal a következő filmben. Brainiac biztosan nem találta ki ezt.

Ezra Miller, mint a vaku
Haver nem olyan, mint Barry Allen, és valószínűleg Zack legnagyobb casting hibája, még inkább, mint Eisenberg.

Batman megöl
A rajongóknak ez sem nagyon tetszett, de nem bántam. Ismét, amikor a közönség megosztott, soha nem jó dolog.

Vélemény, hozzászólás?