‘UNCHARTED’ FOLYTATÁS VALÓSZÍNŰ

A Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével készült Uncharted film nagy sikert aratott a pénztárakban, ami azt jelenti, hogy valószínűleg folytatódik.

A mozdulat felrobbantotta a várakozásokat a pénztárnál, mivel belföldön 51 millió dollárt hozott, jóval megelőzve az alacsony 30 millió dolláros becsléseket.

Adjon hozzá további 88 millió dollárt a külföldi bruttó összegből, az Uncharted pedig világszerte 139 millió dolláros pénztárral rendelkezik.

A rajongóknak is nagyon tetszett a film, mivel a Rotten Tomatoes közönségaránya 90% – os, és a Facebook csoportunk rajongói is szerették a filmet.

Tetszett az Uncharted is, akárcsak a két fiam, és bár azt gondoltuk, hogy vannak gyenge pillanatok, elsősorban a gazemberrel, azt gondoltuk, hogy ez egy nagyszerű pattogatott kukorica film, tele hűvös bólintással a Játékokra és néhány nagyszerű akcióra, és többet akarunk látni.

Az Uncharted egy új sláger franchise a Sony számára
Apropó az Uncharted folytatásról, bár a Sony még nem jelentette be hivatalosan, Ruben Fleischer rendező kitöltötte határidő reménykedik.

“Nem tehetek róla, de remélem, hogy folytatást fogunk csinálni” – mondta Fleischer. “Úgy gondolom, hogy a Sony megfelelően babonás, és nem terveznek dolgokat anélkül, hogy tudnák, hogyan fogadják őket.”

A Sony Pictures vezetője szintén jó dolgokat mondott egy feljegyzésben, és az Uncharted-et “új slágerfilm-franchise-ként” írta le, ami azt jelenti, hogy a folytatások több mint valószínűek a munkákban és az úton:

Kedves Kollégák,

Amerikában ma van az Elnökök napja, de ma a világ legtöbb pontján nyitottak vagyunk, és egy újabb globális diadalt kell megünnepelnünk.

A több mint 100 millió dolláros box office világszerte csak egy hétvégén, és egy 90% – os pozitív közönség pontszám Rotten Tomatoes, Uncharted egy új hit film franchise a cég.

Ez nagy győzelmet jelent a vállalat minden egyes részlege számára, mivel a film volt az első nagy produkciónk, amelyet Covid megjelenésével teljesen leállítottunk, mégis kitartottunk egy olyan kép elkészítésében, amelyet a közönség szeret, világszerte stratégiai lelkesedéssel forgalmazott és terjesztett, a világjárvány ellenére.

Az ezt követő hatás ismét bizonyítja a valódi filmek páratlan kulturális erejét. A Venom: Let There Be Carnage, a Ghostbusters: Afterlife és a Spider-Man: No Way Home sarkán az Uncharted újabb csapás a színházi nayayers számára, és további bizonyítéka modellünk hatékonyságának.

Szeretnék köszönetet mondani minden filmkészítőnek, a csodálatos szereplőknek és stábnak, és különösen a PlayStation Studios és a Sony Interactive Entertainment barátainknak a támogatásukért. És természetesen szeretném megköszönni mindenkinek a kreativitását, elkötelezettségét és hitét.

Vélemény, hozzászólás?