‘PÓKEMBER: NINCS ÚT HAZA’ DIGITÁLIS, BEJELENTETTÉK A BLU-RAY KIADÁST

A Sony Pictures bejelentette a Spider-Man: No Way Home digitális és Blu-Ray kiadását.

A film először digitálisan jelenik meg március 22-én, majd a Blu-Ray április 12-én.

A Sony kiadott egy “Special Features Preview” – t és egy bepillantást a Spider-Man mindhárom verziójába, amelyet Tobey Maguire, Andrew Garfield és Tom Holland játszott.

“Szerezz még több pókot, még több gazembert és még több szórakozást a több mint 80 perces új és a színfalak mögötti tartalommal!”ugratja a videó leírását.

Nézze meg az alábbi hivatalos információkat, valamint a doboz művészetét, beleértve a bónusz funkciókat.

A Spider-Man: No Way Home-t Jon Watts rendezi, a főszerepekben Jon Favreau, Jon Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon és Marisa Tomei látható.

A film több mint 1,832 milliárd dollárt keresett a pénztárnál.

A Pókember filmtörténetében először derül ki a barátságos szomszédság hősének kiléte, ami a szuperhős felelősségeit konfliktusba hozza a normális életével, és veszélybe sodorja azokat, akik a legfontosabbak számára. Amikor Strange Doktor segítségét kéri titkának helyreállításához, a varázslat lyukat szakít a világukban, felszabadítva a legerősebb gazembereket, akik valaha is harcoltak egy Pókemberrel bármely univerzumban. Most Peternek le kell győznie eddigi legnagyobb kihívását, amely nemcsak a saját jövőjét változtatja meg örökre, hanem a multiverzum jövőjét is.

Leave a Reply