MOST MARVEL COMICS RETCONS SHANG-CHI ÉS A MANDARIN GYŰRŰK

Követve a Galaxis Őrzői, Marvel kapitány, örökkévalók, mi tűnik az X-Men-nek stb. most Kevin Feige és az MCU látszólag újracsatlakoztatja a Shang-Chi karaktert és a Marvel képregényt, mindezt a filmek miatt.

A Marvel Comics feltárja, hogy egy másik retcon rendben van, ismét felsorakozni az MCU-val, amint kiderült, Shang-Chi a Mandarin gyűrűit fogja hadonászni, amint az a legutóbbi ostoba filmben látható, és nem a 60 vagy olyan évek, amikor a képregényekben egyedi gyűrűkként szerepeltek az ujjakon.

A vicces az, hogy nem olyan, mintha Feige zombi filmrajongói valóban képregényeket vásárolnának, és ami még vidámabb, hogy az ostoba MCU megváltoztatta a Mandarin gyűrűit, hogy Feige zombi rajongói ne keverjék össze őket a végtelen kövekkel.

Tehát ismét, ez mind kényszerített szemét, hogy a képregényeket összhangba hozzák a filmekkel, ahelyett, hogy annak kellene lennie, a filmek inspirációjukat a forrásanyagból, a képregényekből merítik.

X-Men egyre nagyobb Marvel Comics retcon, is
Ami az X-Men-t illeti, egy időben a képregények retconálni akarták a mutánsok eredetét, mint amelyek kapcsolatban állnak az Embertelenekkel, de most, hogy az embertelenek a Feige és Perlmutter közötti viszály miatt az ajtón kívül vannak, az X-Men eredete újra összekapcsolódik a Deviánsokéval, hogy nyilvánvalóan megmagyarázza, miért fognak létezni az X-Men és a mutánsok az MCU-ban, a La the garbage Eternals filmben, az MCU legrosszabb mozdulata a pénztárnál.

Az is vidám, hogy az X-Men animációs sorozat, amely a képregények szoros adaptációja, történetesen sokkal népszerűbb, mint bármely más Marvel (vagy akár Csillagok háborúja) IP, de nyilvánvalóan látjuk, hogy a Disney és Feige nem érti, mivel mindent megváltoztatnak, hogy összhangban álljanak a ostoba MCU-val.

Érdemes megemlíteni, hogy Shang-Chi még a januári képregény-eladások Top 50-be sem került.

Itt van a Shang-Chi # 12 info keresztül Marvel.com:
A tíz gyűrű ereje felszabadul a Marvel univerzumban

Shang-Chi kihasználja a legendás tíz gyűrű erejét Gene Luen Yang és Marcus To run on SHANG-CHI következő számában!

Egy új fegyver, amely vetekedhet a végtelen kövek erejével, májusban jelenik meg a SHANG-CHI #12-ben! Ebben a kritikus kérdésben Shang-Chi legnagyobb ellenségei gyűltek össze bosszúálló nagyapja alatt, és annak érdekében, hogy megvédje vérvonalát, Shang-Chi-nek szembe kell néznie sötét oldalával, és szabadjára kell engednie azt az erőt, amellyel rendeltetése volt… a tíz gyűrűt! Ennek az akciónak a pusztító következményei nagy hatással lesznek Shang-Chi szerepére a nagyobb Marvel univerzumban, és tovább bonyolítják az amúgy is feszült kapcsolatát a Bosszúállókkal.

A Marvel legnagyobb harcosának legendáját egy új korszakra újradefiniálták az elismert író, Gene Luen Yang és a szupersztár művész, Marcus To Shang-CHI című slágerében. A kezdetektől fogva Shang-Chi folyamatos szóló sorozata régóta rejtett titkokat tárt fel eredetével kapcsolatban, bemutatta az olvasókat harcos testvéreinek, és látta, hogy feláldozza jó hírnevét a Marvel hőseivel, hogy tisztelje újonnan talált családját. Most a Földet megtámadja Shang-Chi nagyapja és Ta Lo erői! Hogy megmentse a világot, Shang-Chi – nek engednie kell néhai apja kívánságainak, és örökölnie kell a halálos tíz gyűrűt. De képes lesz-e használni erejét, vagy túl sok lesz a kísértése? Tudja meg, mikor érkezik májusban a SHANG-CHI #12!

Vélemény, hozzászólás?