MEGERŐSÍTETT: FELÉBREDT SUPERMAN TANKOK: A DC COMICS ÉRTÉKESÍTÉSE JANUÁRBAN ISMÉT ZUHAN

Ismét megerősítve, hogy 100% – ban igazam van-sajnálom Tom Taylort és a Bleeding Coolt-megerősítette, hogy az ébredt Superman teljesen tankolt, és a DC Comics eladásai januárban ismét zuhantak, mivel a rajongók tömegesen kerülik el.

Míg az előző cikkemben összekevertem a hónapjaimat – nem számít -, mivel a januári eladási számok már kint vannak, és az ébredt Superman valóban kiesett a Top 50-ből, ahogy mondtam, hacsak újra nem Superman: Kal-El fia #7 végül nem jelent meg januárban, ahogy a comiXology mondja? Kérem, javítson ki, ha tévedek a Twitteren, Tom, és a Bleeding Cool mindenképpen írjon róla egy másik shill cikket.

Az 50 legjobb képregény 2022 januárjára az ICv2 szerint azt mutatja Superman: kal Fia-El # 6 – amely szerint comiXology 4.január 2022-én jelent meg-a 42. helyen landolt, ami az 5. számot követi, amely a 6. helyen érkezik a Top 50-ben 2021 novemberére.

Superman: Kal-El fia # 7 szintén januárban jelent meg a ComiXology szerint 18 2022 januárjában jelent meg, de nem szerepel a Top 50-ben.

Tehát ez azt jelenti Tom Taylor ‘ s felébredt Superman a 6. helyről a Top 50-ben 2021. November 2021. decemberében nem engedték szabadon, hogy a probléma a 42.helyre csökkenjen, hogy 2022 januárjában teljesen kieshessen a Top 50-ből.

Találd ki, hogy ez mit is jelent? Későbbi számai Superman: Kal-El fia lehet, hogy nem is jelenik meg a Top 50-ben (valamilyen “esemény” kizárása), ami ismét teljes katasztrófa, ahogy mondtam (14 éve vagyok a képregénykönyv hírüzletében), és mint mondtam, ez azt jelenti, hogy rajongók ezrei hagyták abba a cím megvásárlását. Több ezer.

Újra, ha tévedek, vagy a diagramok tévednek, Tom, kérjük, világítson meg minket az értékesítési számokkal, hogy megállítsa a zavart. Érdemes megemlíteni azt is, hogy a digitális értékesítési diagramok idézése értelmetlen, mivel a legtöbb rajongó nem vásárol digitális képregényeket, és azokat, amelyek digitális kalózokba kerülnek. Tom, kérd meg a szerkesztődet, hogy adja ki a példányszámát. Hosszú utat jelentene az összes zűrzavar felszámolásában, és ha az eladások olyan nagyok, akkor kiváló módja lenne a DC Comics és a cím népszerűsítésének, és biztosan jelenteni fogom őket.

A rajongók elkerülik az ébredt Supermant tömegesen; DC Comics katasztrófa
Ami a DC Comics januári eladásait illeti, ugyanolyan rossz vagy rosszabb, mint a Superman mellett, az összes képregény Batman-hez kapcsolódó cím a Top 50-ben.

Mint korábban rámutattam, ez azt jelenti, hogy a rajongók csak Batman képregényeket vásárolnak, és nem vásárolnak sok mást a DC Comics-tól, beleértve az Igazság Ligáját, az Aquaman-t, a Flash-t stb.

Nem csoda, hogy a DC Comics miért jelentette be az “Igazságügyi Liga halála” eseményt, amely érdekes módon a WARNERMEDIA felfedezésével egy időben zajlik, amely magában foglalja a DC Comics-ot is.

Nem tehetek róla, de úgy gondolom, hogy a DC Comics teljes pánik módban van az eladásai miatt, és annyira aggódik az átvétel és a felfedezés miatt, hogy a DC Comics nem keres pénzt (ahogy az AT&T rájött), hogy létrehozták a “death of the Justice League” eseményt, hogy növeljék az eladásokat és megmutassák a Discoveryt, hogy a DC Comics nyereséges lehet (kétségtelen, hogy a “death of Justice League” eladni fog).

Azonban, amint rámutattam, ugyanúgy, mint a Tom Taylor Superman: Kal-El fia körüli hamis hype, a “death of Justice League” körüli hype gyorsan elhalványul, és talán DC Comics vele együtt, kivéve a Batman címeket.

Vélemény, hozzászólás?