MARVEL KAPITÁNY KI; ÚJ BINÁRIS BEVEZETETT

Valószínűleg korrelál a Doctor Strange 2-vel és a The Marvels-szel, Marvel kapitány kikerül a képregényekből, kozmikus énjének új verzióját pedig Binárisként mutatják be.

Marvel.com nemrég bejelentette, hogy egy új bináris kerül bevezetésre a Captain Marvel # 36 és #38, mint Carol Danvers eltűnik (bold my own):

“Az utolsó csodák”, a Kelly Thompson MARVEL kapitány futásának oldalait felmelegítő jelenlegi saga kataklizmikus véget ér a jövő heti Marvel kapitány #36-ban. A történet tele volt olyan fejleményekkel, amelyek nagy hatással lesznek mythos kapitányra, beleértve Genis-Vell visszatérését és Carol Danver erőteljes kozmikus formájának újbóli megjelenését, amelyet Binary néven ismertek! De ez a bináris nem Carol Danvers egyáltalán… a titokzatos eredetét és hatáskörét ez az új változat bináris tovább kell vizsgálni egy új ív elején május MARVEL kapitány # 38. Ez a tökéletes ugrás a ponton látni fogja, hogy a bináris átveszi Marvel kapitányt, amikor Carol Danvers eltűnik.

Az oldal a képregényről is ugrat:

Carol eltűnése elhagyta az újonnan érző binárist, hogy kitöltse, de a Föld egyik legnagyobb hősének cipőjébe lépni nem könnyű. Ahogy bináris találja magát belevetette magát egy olyan világban, alig érti, a kérdés, hogy pontosan ki és mi bináris egyre mélyebbre. Egyébként hol van Marvel kapitány?!

Ami a Doctor Strange 2-t és a The Marvels-t illeti, a pletykák kavarogtak, hogy a Disney nem elégedett Brie Larsonnal, és ami érdekes, hogy a folytatást nem “Marvel kapitány” – nak nevezik, hanem “the Marvels” – nek, mivel a “The Marvels” teyonah Parris Monica Rambeau-jának a wandavisionból és Iman Vellani-ból, mint Ms.Marvel.

Mi a helyzet a Doctor Strange 2-vel? Nos, a legutóbbi Super Bowl trailer megmutatja, ki tűnik binárisnak (esetleg Maria vagy Monica Rambeau), és az is érdekes, hogy mind a film, mind a képregény májusban jelenik meg, így talán ez előrevetíti az MCU-ban várható dolgokat.

Jól, jól ismert, hogy a képregények gyakran szinkronizálódnak a Marvel-filmekkel, a közelmúltban azt javasolta, hogy az X-Men-t újracsatlakoztassák, hogy szinkronizálódjanak az Eternals filmmel, és a Shang-Chi képregény is átalakul, hogy igazodjon ahhoz a filmhez is.

Vélemény, hozzászólás?