JUSTICE LEAGUE LESZ DINOSZAURUSZOK DC COMICS ‘A JURASSIC LEAGUE’

Az Igazság Ligája Az igazság védelmezőjévé válik, igazságosság, az őskori út a Jurassic ligában, amely májusban egy hat kiadású minisorozattal indul, amely az Igazság Ligáját ábrázolja, ahogy még soha nem láttad őket…. Mint A Dinoszauruszok.

Batman az Allosaurus, Wonder Woman A Triceratops, Superman a Brachiosaurus és így tovább.

A DC Comics kiadta a következő részleteket és művészetet:

Ismered a történetet: egy csecsemő megszökik a szülőbolygója pusztulásától, és a földre kerül, hogy emberi szülők neveljék fel. Egy elveszett város istennője védi az igazságot. A Theropoda egy denevér arcát viseli, hogy félelmet keltsen a gonosztevők szívében. Ez a hősi Háromság, más szuperhatalmú dinoszauruszok bajnoksága mellett, egyesítse erőit, hogy megmentse az őskori földet Darkseid baljós machinációitól. Várj…Micsoda? Oké, talán nem ismered a történetet. Tehát csatlakozz hozzánk, és tanúskodj egy vadonatúj—mégis régebbi, mint az idő-kalandra, és tapasztald meg az Igazság Ligáját, ahogy még soha nem láttad őket!

“A Jurassic League Minden, amit meg akarok rajzolni: Dinók és epikus harcok” – mondta Juan Gedeon író és művész. “A 90-es évek rajzfilmjének vagy videojátékának saját verziója. Egy történet a túlélésről, az egységről és a reményről, ahol az erősek megvédik a gyengéket egy olyan világban, ahol minden sarkon veszély leselkedik.”

A Jurassic League egy hat kiadású limitált sorozat, amelyet Daniel Warren Johnson (WONDER WOMAN: DEAD EARTH) és Juan Gedeon (PENNYWORTH) írt 10.Május 2022-én. Gedeon a művet is kezeli, míg Johnson mind a hat szám fő borítóját biztosítja. Az 1. számnak lesz egy 1: 25-ös Megalustre “Dino Skin” változata is Walt Simonson (DETECTIVE COMICS) és egy nyitott változata Gedeon hogy később kiderül.

“Abszolút öröm volt csatlakozni Juan Gideonhoz egy új világ létrehozásában a DC számára, kiegészítve dinókkal, ősemberekkel és kihalási szintű eseményekkel”-mondta Daniel Warren Johnson író és borító művész. “Batsuar suplexes egy Joker dilophosaurus, szívesen!”

“Szavakkal nem lehet kifejezni, mennyire izgatott vagyok a könyv miatt” – mondta Katie Kubert, a DC vezető szerkesztője. “Mint egy egész életen át tartó dinoszaurusz szerető, és egy dinoszaurusz idegenvezető és fosszilis előkészítő a két legrangosabb Természettudományi Múzeum számára, ez a könyv a szívemhez és a tudomány Lelkemhez szól. Amikor Juan odajött hozzám az ötlettel, és Daniel Warren Johnson megduplázta az ötletet, tudtam, hogy van valami igazán különleges, és alig várom, hogy a rajongók beleszeressenek a Mezosoicba.”

Vélemény, hozzászólás?