JARED LETO ‘MORBIUS’ UGRATJA A ‘SÖTÉT’ PÓKEMBERT

Egy új Jared Leto Morbius motion poszter úgy tűnik, hogy ugratja a film zenei partitúráját, amely úgy hangzik, mint egy másik felvétel a Sony Spider-Man zenéről.

Az alábbi tweet ugrat,” a benne lévő sötétség elszabadul, ” amelynek ismerős gyűrűje van.

Remélem, hogy ez a film nagyon jó lesz, mivel a Spider-Man: No Way Home-t követi, és azt is remélem, hogy sokkal jobb, mint a Venom 2, ami nagy csalódás volt.

Morbius április 1-jén szabadul
A Morbius-t Daniel Espinosa rendezte, a forgatókönyvet és a történetet Matt Sazama és Burk Sharpless írta; a producerek Avi Arad, Matt Tolmach és Lucas Foster, Louise Rosner és Emma Ludbrook executive producerek.

A filmben szerepel Adria Arjona is, aki Martine Bancroftot játssza, Matt Smith mint Loxias Crown, Tyrese Gibson mint Simon Stroudés Jared Harris mint Emil Nikols, Al Madrigal mint Rodriguez ügynök.

A mozdulatot hivatalosan úgy írják le:

A Sony Pictures univerzumának egyik legmeggyőzőbb és legellentmondásosabb karaktere, a Marvel karakterek nagyvásznára kerül, amikor az Oscar-díjas Jared Leto átalakul a rejtélyes antihős Michael Morbius-ba. Dr. Morbius veszélyes betegségben szenved egy ritka vérbetegségben, és eltökélt szándéka, hogy megmentsen másokat is, akik hasonló sorsra jutnak, kétségbeesett szerencsejátékot próbál ki. Bár eleinte radikális sikernek tűnik, a benne lévő sötétség felszabadul. A jó felülírja a gonoszt – vagy Morbius enged titokzatos új késztetéseinek?

Vélemény, hozzászólás?