JAMES GUNN, JOHN CENA ‘PEACEMAKER’ ÁTTEKINTÉS: ÉRDEMES MEGNÉZNI

James Gunn újabb találatot kapott a Peacemaker sorozattal az HBO Max streaming szolgáltatáson, amely John Cena főszereplésével forog a Suicide Squad filmből.

A sorozat jól megírt, tisztességes speciális effektusokkal rendelkezik, felnőtteknek szól, és örvendetes változás Kevin Feige és a Marvel PG Disney Plus műsoraihoz képest.

John Cena tökéletes a szerephez, mivel úgy tűnik, mintha a Peacemaker csak neki készült volna; a karakter tele van öltözői humorral (a haverom focizott Cena ellen az egyetemen – menj Buff St Bengals! a sorozat Gunn védjegyes humorát tartalmazza, ami úgy tűnik, hogy nagyszerű pár a WB-vel és a DC-vel, mivel Gunn további spinoffokkal folytatja.

Vicces nézni, ahogy Cena kigúnyolja Batmant és Supermant, és ha már szóba került, haldokoltam, miközben néztem a legújabb epizódot, ahol a Peacemaker-t iskolába vitték.

Peacemaker “Murn olvasás után” teszi a nagy epizód
A legújabb epizódról beszélve, amely messze a legjobb volt (ragaszkodj a sorozathoz jobb lesz, ahogy megy), Chukwudi Iwuji nagyszerű színész, és alig várom, hogy láthassam őt a Galaxis Őrzői 3 ahol pletykák szerint a magas evolúciót játssza, egy olyan karakter, akit Gunn ugratott, nagy lesz az MCU-ban.

A többi szereplő ugyanolyan jó, és tökéletes castingot tesz lehetővé, amelyek közül néhány a Suicide Squad-ból származik, és Gunn barátnője, Jennifer Holland, mint Emilia Harcourt ügynök és Steve Agee vissza, mint a kövér tech majom John Economos, újoncokkal, köztük Freddie Stroma, mint Vigilante, aki bevallottan elég idegesítő, de azt hiszem, hogy állítólag, és Danielle Brooks is jól illeszkedik, mint Viola Davis Amanda Waller lánya, aki inkább “normális” perspektívát hoz a csapatba, és az egyik kedvenc karakterem történetesen Robert Patrick, a Peacemaker atyja (Vidám lol).

Ami a cselekményt illeti, nem akarok semmit elrontani, de ahogy úgy tűnik, mintha semmi új lenne a nap alatt, Gunn néhány hűvös fordulatot dob.

Tehát, ha keres valamit nézni, James Gunn Peacemaker mindenképpen megér egy órát az HBO Max – on.

Vélemény, hozzászólás?