HENRY CAVILL TECHNIKAILAG MÉG MINDIG SUPERMAN A DCEU – BAN

Henry Cavill még mindig “technikailag” Superman a DCEU-ban.

“Technikailag” annak az oka, hogy míg Henry Cavill az Igazságügyi Liga filmjei óta nem játszotta Supermant, a “Superman” kétszer jelent meg, de a színész nem játszotta.

Superman megjelent a Shazamban! hitel utáni jelenet, de Henry Cavill nem játszotta a szerepet, és hasonlóképpen, James Gunn új Peacemaker HBO sorozata nemrégiben meglepő megjelenést mutatott be az Igazságügyi Liga tagjai részéről (lásd alább), de ismét, míg Superman megjelent, nem Cavill játszotta.

A színész, aki a The Peacemaker cameo Acélemberét játszotta, véletlenül megerősítette, hogy Henry Cavill öltönyt viselt, tehát ismét “technikailag” a Henry Cavill Superman továbbra is a DCEU része.

Meddig marad Henry Cavill Superman?
A legújabb pletykák szerint Henry Cavill is megjelenik a Flash – ben, de van némi aggodalom, mivel hivatalosan ismert, hogy Michael Shannon visszatér Zodként, Antje Traue pedig Faoraként.

Miért aggódsz? Jól, nyilvánvalóan Zod halott, de mivel a Flash úgy tűnik, hogy foglalkozik az időutazással és a multiverzummal, úgy gondolják, hogy a Flash film törli a Zack Snyder DCEU-t, vagy legalábbis alapvetően megszünteti azt azzal, hogy elmagyarázza, hogy ez most a saját dolga, és nem része annak, amit a dceu újraindít, és a pletykák is felajánlják a Ben Affleck Batman megölik, ami a Michael Keaton Batman átvételéhez és a Batgirl filmhez vezet.

Egy friss pletyka azt is felajánlja, hogy a WB-t nem érdekli önálló Batman-stílusú Superman filmek készítése, ahol úgy hangzik, hogy lehetnek tervek a karakterre, de milyen formában kell még tekinteni, mivel J. J. Abrams egy fekete Superman filmet fejleszt, Michael B. Jordan egy másik fekete Superman-t fejleszt, és azt mondták, hogy az új Supergirl-t Az acélember újraindításának módjaként használják, vagyis Henry Cavill kint van.

Mivel azonban ez a multiverzum, talán van hely a Superman mindenféle különféle verziójának? Dwayne Johnson hajthatatlan volt a Black Adam vs Superman throwdown kapcsán, Cavill és Johnson pedig közösen osztják meg üzleti érdekeiket, így talán egy Black Adam folytatásban szerepel az epikus csata.

Leave a Reply