DEADPOOL FRISSÍTÉSEK HAMAROSAN MONDJA RYAN REYNOLDS

Miközben Colliderrel beszélt új Sci-fi Netflix filmjéről, az Adam projekt, az oldal megkérdezte Reynoldst, hogy beszélt-e Shawn Levi bout rendezővel Deadpoollal 3 együtt:

“Nagyon sokat beszélünk mindenről,de azt mondom, hogy az adott témáról remélem, hogy előbb-utóbb lesz egy csomó frissítés. Így egy kicsit tisztábban és határozottabban tudok majd belemenni a Deadpoolról szóló dolgokba az úton.”

Deadpool hírek A Doctor Strange után 2?
Ami meglehetősen érdekes abban a hírben, hogy a frissítések hamarosan megjelennek, az az, hogy Ryan Reynolds és Deadpool feltételezik, hogy megjelennek a Doctor Strange-ben 2 májusban, ami azt követi, hogy a rajongók azt gondolják, hogy a szájjal a Merc megjelenik az új Doctor Strange-ben 2 poszter, amely a multiverzum szilánkjait tartalmazza.

Nemrégiben Ryan Reynolds megszólította Deadpoolt a Doctor Strange-ben 2, és bár először arról számoltak be, hogy Reynolds azt mondta, hogy ez nem történik meg, azóta megjelent a videóinterjú, amely úgy tűnik, hogy kétségbe vonja Reynolds válaszát, hogy annyira komoly. Nézze meg alább.

Tehát talán a Doctor Strange 2 után, amely csak végleg behozza a Deadpoolt az MCU-ba, a Deadpool 3 bejelentésre kerül, Ryan Reynolds pedig beszélhet róla.

Az Adam projekt márciusban jelenik meg a Netflix-en 11; nézze meg a pótkocsit itt.

A Doctor Strange az őrület Multiverzumában május 6-án jelenik meg.

Deadpool 3 még nincs megjelenési dátuma.

Deadpool a Doctor Strange 2-ben? Ryan Reynolds válaszol:

Vélemény, hozzászólás?