CSILLAGOK HÁBORÚJA: ‘BOBA FETT KÖNYVE’ FEJEZET 4 RÖVIDRE KERÜL

A Disney és a LucasFilm a Boba Fett könyvének egy másik epizódjában jelenik meg, mivel ez inkább ugyanaz az előző fejezetekből-rohant szemét, amely teljesen megváltoztatja a rajongók által látni kívánt karaktert.

Míg, kétségkívül, élveztem ezt az epizódot, ami egyszerűen azért lehet, mert az előző három olyan rossz volt, Fejezet 4 még mindig megkérdőjelezhető tartalommal jön le, így a fejem vakarja, hogy miért Jon Favreau és Dave Filoni vitték Boba Fett ebbe az irányba, újra, egy badass könyörtelen fejvadásztól, aki nem fél megkérdezni Darth Vadert, valamiféle wannabe pacificista guruig.

A Fennec Shand az a” Boba Fett”, amelyet mindannyian látni akarunk
Az epizód a The Mandalorian-ból indul, ahol Boba Fett megtalálja a halálosan megsebesült Fennec Shandot, akit a kiváló Ming-Na Wen játszik, aki a “Boba Fett”, akit mindannyian látni akarunk (go ábra; Disney for ya).

Nos, ezt akartam látni a sorozat kezdetétől, a Mandalorian folytatását. Azt hiszem, a show jobb lett volna, ha kihagyja a sok toszkán Raider háttértörténetét, és rejtély marad. Milyen jó lett volna, ha a show indult ez az epizód, és megtudtuk, hogy Boba valóban megszökött a Sarlacc Pit és találtak a toszkánok, de ez csak ugratta? Több rejtély (és nem láttuk volna, hogy Boba Fett állandóan szétrúgja a seggét, és elég nevetségesen megtanította, hogyan kell harcolni). Akkor beépíthették volna ezeket a dolgokat a visszaemlékezési jelenetekbe, amikor a sorozat a Mandalorianusból haladt.

Őszintén szólva, a műsor idővonalát zavarónak találom, mint heck, ami szerintem részben annak is köszönhető, hogy Temuera Morrisont használják, aki több mint 60 éves, míg Boba Fett állítólag 35-45 éves(?). Újra, úgy gondolom, hogy a dolgok sokkal jobban játszottak volna, ha ebből az epizódból indítják el a sorozatot, és innen haladnak tovább, mivel ez a műsor fő problémája, hogy sietve adták a Disney Plus-nak a kétségbeesetten szükséges tartalmat, mivel a Mandalorian szünetel, míg Boba Fett könyve szenved, mert nem teljesedett ki.

Több hatalmas Morphin ‘ Power Ranger ostobaság
Hasonlóan a “Mighty Morphin’ Power Ranger Vespas ” utolsó epizódjához, a 4. fejezet újabb ostoba jelenetet ad nekünk, amely egyáltalán nem illik a csillagok háborújához, IMO.

Ráztam a fejem, miközben néztem, ahogy Fennec Shand dolgozik, miközben a rave(?) zene szólt. Az első gondolatom az volt, hogy miért nem egy droid végzi a műtétet? Thundercats, ho, azt hiszem.

Legalább nem adtak Fennec Shand szuperhatalmakat mechanikus kiegészítéseiből, mint például a szuperugrás vagy valami ilyen ostoba képesség, bár nem lennék meglepve, ha ezt egy másik epizódra spórolnák. Szervilizmus. És ha már itt tartunk, mit szólnál az ostoba kis patkányfogó robothoz, ami úgy nézett ki, mintha egyenesen egy James Gunn filmből jött volna? Lehet, hogy a kis fragger az egyetlen, akit érdekel, hogy “Boba Fett.”Vicces.

Rabszolga 1 csökkent
A jelenetek Boba Fett, Fennec Shand és Boba hajója nagyon klasszak voltak, és milyen fantasztikus volt látni, hogy Boba Fett kaszálja le a motorosokat? Igen! Ez az a Boba, amit mindannyian ismerünk és látni akarunk!

Véletlenül elkapta, hogy elejtették a Slave 1 nevet, amikor Boba Firespray osztályú hajónak nevezte a hajóját? Önjelölt pacifista guru.

A Sarlacc-Gödör áttekintése szintén nagyon klassz volt, de megint, úgy éreztem, hogy jobban ki kell tölteni, emlékeztetve arra, hogy Boba Fett páncél nélkül ébredt, amikor a Jawák elvették, de azt hiszem, Boba erre nem emlékezett, tehát fejjel merül vissza a homokszörnybe, és nem talál semmit? Oké, legalább elmagyarázták a Bacta Pod használatát (három epizód később), és örülök, hogy látszólag visszavonult (hurrá! nincs több flashback jelenet!).

És persze Fennec Shand az, aki megmenti a napot a bomba bevetésével? Boba Fett nem tudja, hogyan kell vezetni a hajóját, és hol vannak a gombjai?

A dolgok jobban játszottak volna, IMO, ha nem mutatják be az első három epizód visszaemlékezéseit. Sokkal hűvösebb lett volna látni, hogy Boba Fett először a Sarlacc Pittet látogatja meg Fennec Shanddal, és nem találja meg a páncélját, és nem tudjuk, mi történt, ami ismét egy kicsit több rejtélyt nyújtott volna az előző epizódok összes gagyi szemétje nélkül, amelyek alapvetően rohant töltőanyagok voltak, hogy egy egész évadot adjanak nekünk.

Vélemény, hozzászólás?