CHRIS PINE A VÁLLALKOZÓ TRAILERÉBEN

A John Wick, a Sicario és a Grönland producerétől jön a vállalkozó Chris Pine (Star Trek, Wonder Woman) és Ben Foster főszereplésével, újraegyesítve a párost a pokolból vagy a magas vízből.

Chris Pine az akciódús thrillerben James Harper, a Különleges Erők őrmestere, akit akaratlanul elbocsátanak a hadseregből és megszüntetik a nyugdíját. Az adósság, a lehetőségek és kétségbeesett, hogy a családja, Harper szerződések egy privát földalatti katonai erő. Amikor az első feladat balul sül el, az elit katona találja magát vadásznak, és a menekülés, fogott egy veszélyes összeesküvés és küzd, hogy életben maradjon elég hosszú ahhoz, hogy haza, és feltárja az igazi indítékait, akik elárulták őt.

A vállalkozó április 1-jén jelenik meg a mozikban és a digitálisan, majd később, 2022-ben érkezik a Showtime-ra és a Paramount Plus-ra. A filmet Tarik Saleh (Westworld) rendezi, a főszereplők Kiefer Sutherland, Gillian Jacobs és Eddie Marsan.

Az olyan filmek rajongói, mint a fent említett, valamint olyan filmek, mint a Jack Reacher, a könyvelő, az Equalizer, A senki és az Extraction, kedvelik ezt.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ezt a kivételes filmet több platformon keresztül is eljuttathatjuk a közönséghez, hogy a rajongók megtapasztalhassák a mozikban vagy otthon” – mondta Kent Sevener, a Showtime Networks Inc. “A kiváló filmkészítési tehetséggel és kiemelkedő szereplőgárdával a “The Contractor” izgalmas filmélményt nyújt egy akciódús, a széked szélén álló történettel.”

Adam Fogelson, az STXfilms Motion Picture Group elnöke hozzátette: “izgatottak vagyunk, hogy ismét együtt dolgozhatunk a Paramount csodálatos csapatával, miután sikeresen együttműködtünk a “Queenpins” – en, és partnereinkkel a Showtime-on. Ez ellenállhatatlan alku és lehetőség volt számunkra és filmkészítő partnereink számára, és a fogyasztók számára is előnyös lesz, mivel a filmet a lehető legnagyobb közönség számára teszik elérhetővé.”

Vélemény, hozzászólás?