‘BOBA FETT KÖNYVE’ ÖTÖDIK FEJEZET ÁTTEKINTÉS: A LEGJOBB EPIZÓD VALAHA

Boba Fett könyvének új epizódja helyett a rajongók eksztázisban értesültek arról, hogy a Disney és a Lucasfilm véletlenül szerdán sugározta a Mandalorian 3.évad első epizódját.

Elmúltak azok a jelenetek, amelyekben Boba Fett a fenekét adta neki, ehelyett Mandót láttuk, aki a fenékrúgást osztogatta, miközben Mando folytatja útját a szezon utolsó epizódjától 2 ahol Yoda baba Luke Skywalkerrel ment.

Az epizód pontosan azt mutatta be, amit a rajongók akarnak a Star Wars – tól, ami sokkal más irányba mutat, mint amit a Lucasfilm a Disney Star Wars trilógiájával és Boba Fett könyvének első négy epizódjával tett.

A 3.évad premierje azzal kezdődött, hogy Mando felkutatott egy fejdíjat, majd könyörtelenül kettévágta a fejdíjat a Darksaberrel. Mando ezután visszatért a bounty fejével információért cserébe, és nem tűrte el a BS-t.

Kegyetlen és kemény.

A Mandaloriánus 3. évad az első epizód kötelező nézni a Star Wars TV-t
Tetszett az is, hogy az epizód hogyan tette Mandót válaszra a sisak levételének bűncselekményére, mivel egyáltalán nem voltam boldog, hogy ezt tette az elmúlt szezonban, és párosulva a pletykákkal, miszerint Pedro Pascal csecsemő volt róla, örülök, hogy a Mandalori szezon 3 kezelni fogja a Mando kérdését, levonva a sisakot, és esetleg megjavítja.

Örültem annak is, hogy az epizód ugratást adott nekünk a Mandalori 3. évad többi részének irányáról, mivel nem voltam biztos benne, hogy merre tart a sorozat, mivel a 2. Évad fináléja szinte végnek tűnt, de amint láttuk ezzel az epizóddal, Mando ismét megpróbálja megkeresni Grogut, ami újabb megjelenéshez (konfrontációhoz) vezethet?) Luke által. Aztán természetesen, Katee Sackhoff Bo-Katan Kryze tényező lehet A darksaber játékban, ami valószínűleg a Mandalori szezon után valamikor a spinoffhoz vezet 3.

Ez egy nagyszerű epizód a Mandalorianból, és kötelező nézni.

Azt hiszem, a rajongók azt is remélik, hogy a jövő héten a The Mandalorian egy újabb epizódja kerül adásba Boba Fett könyve helyett, és tudom, hogy ebben is reménykedem.

Vélemény, hozzászólás?