‘BOBA FETT KÖNYVE’ FEJEZET 6 FELÜLVIZSGÁLAT: DAVE FILONI JÖN ÁT

Dave Filoni hatalmas a Star Wars rajongók számára a Boba Fett könyvének szerdai kiadásával 6 A Disney Plus streaming szolgáltatáson.

Az epizód a múlt heti fantasztikus epizódot követi, és még jobb, mivel számos rajongói kedvenc karakter visszatér, és egy jelentős újat mutatnak be, mindezt Dave Filoninak köszönhetően, aki az epizódot írta.

Furcsa módon, tudod mit? Igen, az epizódban alapvetően egyáltalán nem szerepel Boba Fett, aki csak röviden jelenik meg egy rövid jelenetben, párbeszéd nélkül, ahol Ming-Na Wen Fennec Shandja végzi az összes beszélgetést és tervezést, majd ismét teljes badassként jelenik meg.

Ez a Boba Fett show, vagy mi? A karakter az első három-négy epizódban szétrúgja a seggét, de aztán még a következő két epizódban sem jelenik meg, és csak egy epizód maradt? Huh?

Ez a Boba Fett show, vagy mi?
Nem tehetek róla, de azt gondolom, hogy a Disney pánikba esett, amikor meglátták az első pár epizód megtekintési számát, ezért Filoni és Jon Favreau kénytelenek voltak a Mandalorian 3.évad epizódjait és felvételeit használni a műsor megmentése érdekében. Nem úgy tűnik, mintha az 5. és 6. fejezetet egy teljesen más produkciós csapat készítette volna az első három-négy epizódhoz képest?

Függetlenül attól, hogy pontosan mi történik, legalább az 5.és a 6. fejezet valóban fantasztikus a rajongók számára (ismét nem szerepel Boba Fett), és a 7. fejezet, a jövő héten az utolsó epizód, elég vadnak kell lennie.

Fejezet tekintetében 6, valójában azt hittem, hogy Mando meg fogja találni Baby Yodát a Mandalori szezonban 3, de ehelyett, alapvetően megkapjuk a Mandalori szezont 3 “2.rész”; ezt bármelyik nap elviszem a Boba Fett szemét epizódjai helyett.

Dave Filoni hatalmas sikert aratott a Csillagok háborúja rajongói számára
Amit érdekesnek találok, az az, hogy Mando, Baby Yoda, és még Luke is ugyanazokkal az érzelmekkel rendelkeznek, mivel mindannyian kételkednek és bizonytalanok abban, hogy mit tegyenek, mivel még Luke is megkérdőjelezi magát, amikor megvitatja a baba Yoda képzését Ahsokával (aki éppen ellenkezőleg, nagyon biztosnak tűnik magában).

Szintén jó látni Ahsokát és Luke-ot egy jelenetben, és nagyszerű volt látni az R2-D2-t és a Jedi templomi iskola építését.

Filoni is ad nekünk egy szuper cool flashback jelenet a rend 66 nap, ahol kapunk egy pillantást Grogu származási történet. Figyeld meg, hogy Luke azt mondja, hogy valójában nem tanít semmi újat Grogu-nak, hanem egyszerűen arra készteti, hogy emlékezzen rá, ami szerintem nem fog jót ígérni (cue The Imperial Army March music), és vegye észre, hogy Yoda baba ismét használja az erő fojtót, hogy elpusztítsa a lövész-h kiképző távoli labdát?

A vége, ahol Luke is ad Grogu közötti választás a Mando chainmail vagy Yoda fénykard is érdekes, mivel Luke megemlíti, hogy Grogu túléli Mando, így talán Grogu fogja felvenni a chainmail és úgy gondolja, hogy mindig képzett, mint egy Jedi egy későbbi időpontban? Yoda fénykardjával kapcsolatban egy Csillagok háborúja képregény azt mutatta, hogy Mas Amedda egy tűzgödörbe dobta, tehát látjuk, hogy valahogy túléli. Király.

Vélemény, hozzászólás?