‘BOBA FETT KÖNYVE’ FEJEZET 3 ÁTTEKINTÉS-TÖBB STAR WARS SZEMÉT

A Book of Boba Fett Fejezet 3 Most ki a Disney Plus, és bár ez a legjobb epizód a show a mai napig, ez nem mond sokat, mint együtt az első két epizód, tartozik kell dobni a szemetet pépes.

Nem mondhatod, hogy ezt a sorozatot nem rohanták meg és tervezték azzal az egyetlen ötlettel, hogy megakadályozzák a Disney Plus előfizetőit az előfizetésük törlésében, és hogy egy-két hónapig előfizetjenek, és ez ugyanúgy megy a Marvel show-khoz, amelyek nagyrészt ugyanolyan rohantak és ugyanolyan rosszul készültek és írtak.

Pontosan elmondom, mi folyik ebben a sorozatban, és ez Boba Fett” utazása ” a könyörtelen badass fejvadásztól, amelyet minden rajongó várt és remélt, hogy valami nyápicot lát (jobb szó hiányában) az utolsó epizódig, ahol Boba Fett ismét badass lesz, de tudod mit? Aztán a műsor véget ér. Hogy van ez egy kampónak?

Amit a rajongók igazán látni akartak, az az “utolsó epizódtól” kezdődő műsor volt, ahol Boba Fett a “trónon” van, és már egy badass – mint láttuk a Mandalorian végén -, de mivel a műsor sietve és lustán íródott, Boba Fett “táncok farkasokkal” megközelítésével álltak elő, hogy nagyon gyorsan kijussanak oda. Nem, köszönöm.

Legalább ebben az epizódban beismerik, hogy senki sem tiszteli Boba Fettet, amely magában foglalja a közönséget. Ez nagyszerű volt, de újra, a megközelítés minden rossz. Ahelyett, hogy egy kasztrált Boba Fettet építenének fel, felépíthettek volna egy badass Boba Fettet, akinek a nevének puszta említése félelmet keltett, és az iránta való tisztelet arra készteti az embereket, hogy csatlakozzanak hozzá, de ehelyett, az egyetlen ember, aki csatlakozik hozzá, egy csomó vesztes.

Boba Fett könyve tele van vesztesekkel
Milyen vesztesek, kérdezed?

Mi a helyzet a kiborgokkal(?) a hatalmas Morphin Power Ranger Vespas lovaglásával?

Azt hittem, hogy állítólag egy csomó munkanélküli gengszter, de néhány ragyogó színű hover-robogóval közlekednek, amelyek teljesen helytelennek tűnnek? Oké.

Vagy mi a helyzet az előző epizódban, az egész város látja, hogy Boba Fett egy csomó wannabe Assassin Creed cosplayers rúgja ki belőle, mégis Boba Fett megáll és levesz egy bandát ebben az epizódban? Nevetséges.

STAR WARS SZEMÉT

Vélemény, hozzászólás?