AZ AVENGERS / X-MEN INGYENES KÉPREGÉNYNAPJA BEMUTATJA AZ ÚJ MARVEL KARAKTERT

A májusi ingyenes Képregénynapra a Marvel Comics három különálló lövést jelent be, köztük Avengers / X-Men ahol új karaktert mutatnak be.

“Ingyenes képregény nap: az AVENGERS / X-MEN #1 egy új hős izgalmas debütálását is jelzi, amelyet a Marvel nagy tervei vannak erre az évre! Ismerd meg a BLOODLINE-t Danny Lore író és Karen Darboe művész bevezető történetében!”Államok Marvel.com.

A Bosszúállók /X-Men # 1 ingyenes képregény is kapcsolódik a nemrég bejelentett “Ítélet Napja” esemény bevonásával A bosszúállók, az X-Men, és az örökkévalók:

A Marvel Comics idén három különálló ingyenes képregény-felvételpel ünnepli az ingyenes képregény-napot: AVENGERS / X-MEN # 1. A három történetből álló ingyenes COMIC BOOK DAY: AVENGERS / X-MEN izgalmas belépési pontot kínál a régi és új rajongóknak a Marvel legnagyobb közelgő történeteibe és karaktereibe!

Ma korábban bejelentették,a következő Marvel Comics esemény ezen a nyáron érkezik! A Kieron Gillen által írt és Valerio Schiti által készített ÍTÉLETNAPON a Bosszúállók kétségbeesetten próbálják elkerülni az örökkévalók és az X-Men közötti háborút. A rajongók először a Free COMIC BOOK DAY: AVENGERS/X-MEN-ben láthatják a konfliktust, Gillen és Dustin Weaver előjátékával.

Szintén ezen a nyáron lesz az X-Men második éves HELLFIRE gálája! Tavaly a mutánsok terraformálták a Marsot, és bejelentették Az X-Men új csapatát… mit tartogatnak ezúttal a Marvel Univerzum számára? Ismerje meg az X-MEN írnok Gerry Duggan és Matteo Lolli művész bevezető történetét!

A Marvel két másik ingyenes képregénye a Spider-Man/Venom #1 és a Marvel Voices #1. Nézze meg az alábbi információkat és borítókat.

Az ingyenes Képregénynapra május 7-én kerül sor a részt vevő helyi képregényboltokban.

INGYENES KÉPREGÉNY NAP: BOSSZÚÁLLÓK / X-MEN # 1:
Szerző: Kieron GILLEN, GERRY DUGGAN és DANNY LORE
Szerző: Dustin WEAVER, MATTEO LOLLI és KAREN DARBOE
Borítókép: VALERIO SCHITI
Variáns borító [1:1000] készítette PEACH MOMOKO

Vélemény, hozzászólás?