A MARVEL COMICS BEJELENTETTE AZ ÚJ THUNDERBOLTS KÉPREGÉNYT

A Marvel Comics bejelentette, hogy májusban új Thunderbolts képregény jelenik meg Jim Zub írótól, Sean Izaakse művészetével.

“Az Igazság Megváltása … Mint A Villám! A Vadonatúj Thunderbolts!”Államok Marvel.com” Jim Zub és Sean Izaakse idén májusban mutatják be az ikonikus THUNDERBOLTS új változatát.”

A részletek között szerepel, hogy Hawkeye vezeti az új csapatot az NYC-ből, amely magában foglalja a Spectrumot is, Amerika Chavez, Power Man, meggyőzés és magában foglalja egy új karakter debütálását, Gutsen Glory, egy tapasztalt cyber-katona.

“Ez május, New York City lesz a saját engedélyezett csapat szuperhősök THUNDERBOLTS # 1!”bejelentve Marvel.com “a DEVIL’ s REIGN pusztításából kilábalva a Thunderbolts egy limitált szériájában fog szerepelni a superstar kreatív csapatának, Jim Zub írónak és Sean Izaakse művésznek. Zub korábban írt egy akciódús távon a sorozat 2016-ban, és most visszatér, hogy elmondja a kalandjait egy új Hawkeye vezette Thunderbolts, amely magában foglalja a kedvencek, mint a Spectrum, America Chavez, Power Man, és a meggyőzés, valamint az izgalmas debütáló Gutsen Glory, egy tapasztalt cyber-katona keres új dicsőség!”

Az oldal így folytatja: “az ördög uralma után a nagy almának nagy problémái vannak, és egy új Thunderbolt csoporton múlik, hogy megfordítsa a dolgokat. De amikor Clint Bartont arra bízzák, hogy vezesse fel ezt a csapatot, és bizonyítsa, hogy képesek lábujjhegyen menni bármivel, amit a Marvel univerzum dobhat rájuk, az első ellenfél, akivel szembe kell néznie, ő maga.”

“A Thunderbolts írása volt az első univerzumon belüli munkám a Marvelnek és Sean Izaakse első Marvel projektjének is, így a csapat új verziójának elindítása vele együtt a csapat 25.évfordulóján abszolút megtiszteltetés” – mondta Zub. “Annyira izgatott vagyok, hogy Clint Bartont, Monica Rambeau-t, America Chavez-t és sok más embert megpróbáltatásokon és megpróbáltatásokon keresztül New York egyetlen hivatalos szuperhős csapatává tehetem. Sok ötlet, amelyet ebben a sorozatban szabadítottak fel, olyan dolgok, amelyeket évek óta szeretnék megtenni. Nagy akció és nagy móka, Dráma, Komédia és természetesen néhány csavar, amely illik a csapathoz, amely mindig az olvasókat tartja a lábujjukon. Sean alkotása soha nem nézett ki jobban, és hihetetlen képességeit lenyűgöző képregényoldalakon és szemet gyönyörködtető tervekben hordozza az új karakterek számára, amelyeket hozzáadunk a hatalmas Marvel univerzumhoz. Kreatív csapatunk minden hengerre lő, ezért készülj fel az ‘igazságosságra, mint a villám’, hogy minden egyes kérdést eltaláljon!”

Vélemény, hozzászólás?