A BATMAN FOLYTATÁSA A KORAI FEJLESZTÉSBEN

A Batman folytatása korai fejlesztés alatt áll, mivel Matt Reeves rendező megerősítette, hogy jelenleg folynak a tárgyalások.

Miközben megjelent a londoni Batman vörös szőnyeg premierjén (nézze meg az alábbi képeket), Reeves egy folytatás említésével beszélt az általuk létrehozott univerzumról.

“Nagyon hiszek abban, amit tettünk, és izgatottan várom, hogy még több történetet meséljek el” – mondta Reeves (a The Independent YouTube-on keresztül). “Már mesélünk más történeteket a streaming térben, csinálunk dolgokat az HBO Max – on, csinálunk egy pingvin show-t Colinnal [Farrell], ami nagyon klassz lesz. És még dolgozunk más dolgokon is, de elkezdtünk egy másik filmről beszélni.”

Valamilyen katasztrófa vagy epikus kudarc kizárása, amely ártana a Batman pénztárának, úgy tűnik, mintha a folytatás adott lenne, mivel a becslések szerint a Batman nagy dollárokat fog hozni.

A Batman folytatási ötletei közé tartozik Mr. Freeze, Robin és a Baglyok Bírósága
Matt Reeves nemrégiben megemlítette, hogy nem bánná, ha Mr.Freeze-t folytatná egy folytatásban, és Robert Pattinson azt is elmondta, hogy nem bánná, ha Robint folytatná, és a The Court of Owls-t a népszerű New 52 DC Comics-ból Scott Snyder író és Greg Capullo művész.

Matt Reeves Mr. Freeze-t akarja a folytatásban
Mr. Freeze kapcsán Reeves arról beszélt, hogy megalapozta néhány fantasztikus gazembert.

“Véleményem szerint csak vonzódom ahhoz, hogy megtaláljam mindennek a megalapozott változatát. Tehát számomra érdekes módon kihívás lenne megpróbálni kitalálni, hogy ez hogyan történhet meg, még a Mr. Freeze-hez hasonló ötlet is, ez olyan nagyszerű történet, igaz?”- mondta Reeves egy nemrégiben tartott sajtótájékoztatón. “Azt hiszem, van ennek a történetnek egy megalapozott változata, ami nagyon erős és nagyszerű lehet. Így, szeretem Batman fantasztikus oldalát, de ez az iteráció, nyilvánvalóan, miközben számomra, azt hiszem, nagyon képregényhű, de nem hiszem, hogy ez feltétlenül, nem hajlik olyan keményen a fantasztikusba, azt hiszem. De azt hiszem, számomra az lenne érdekes, ha megpróbálnám lazítani a fantasztikusat, és megnézném, hogy lehet ennek itt értelme? Ez az én véleményem, ahogy én látom.”

Robert Pattinson szeretné, ha Robin és a Baglyok udvara folytatódna
Robinnal kapcsolatban egy nemrégiben Los Angelesben megrendezett eseményen Pattinson azt mondta:”…Igen, de 13 évesnek kell lennie. Csak így fogadhatom el. Nem, szeretem a halált a családban, meg ilyenek, de szerintem tök jó lenne. Is, az emberek annyira félnek tőle, de ez a fajta izgalmas. Azt hiszem, nagyon szórakoztató kiegészítés lenne.”

Pattinson azt is elmondta Den of Geek folytatásáról a Batman hozzátéve: “szeretnék valami hasonlót csinálni baglyok Bírósága… A Batman-nek vannak olyan elemei, amelyek egyfajta horror, és azt hiszem, ez tényleg teljesen új érzés Batman számára.”

A Batman március 4-én nyílik meg.

A Batman londoni vörös szőnyeg Premier képei:

Vélemény, hozzászólás?